Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@13:33:56 GMT

آموزش هنرخوشنویسی را در مدارس البرز تقویت کنیم

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۶۶۵۲۸

آموزش هنرخوشنویسی را در مدارس البرز تقویت کنیم

به گزارش ایرنا، « سردار فتح اللهی » روز دوشنبه در کارگاه توانمندسازی خوشنویسی کارشناسان و کارشناس مسوولان فرهنگی هنری استان البرز که در سالن امام علی (ع) کرج برگزار شد، افزود: خوشنویسی یکی از هنرهای کهن ایران است که برای آشنایی دانش آموزان با این هنر نیاز به انجام کار تیمی در کف مدارس داریم.

وی با اشاره به اینکه در معادلات جهان فرهنگی امروز هنر یکی از مولفه‌های بنیادی قدرت نرم است، خاطرنشان کرد: با هنر خوشنویسی می توان پیام های تربیتی را بویژه به  کودکان، نوجوانان و جوانان انتقال داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: فرهنگیان و دانش آموزان این استان با هنرخوشنویسی می توانند نقش مهمی در گسترش پیام های تربیتی و ترویج  فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ایفا کنند.

فتح اللهی با بیان اینکه هنر خوشنویسی بسیار زمانبر است و هنرمندی که وارد این رشته می‌شود باید دارای پشتکار و صبر زیادی باشد تا بتواند به نتیجه برسد،عنوان کرد: هیچ گونه محدودیت سنی برای آموزش هنر خوشنویسی وجود ندارد و علاقه‌مندان می‌توانند این آموزش‌ها را با کمترین هزینه سپری کنند.

وی تصریح کرد: برای آگاهی بخشی به دانش آموزان در زمینه مناسبت های مذهبی ، انقلابی و ملی می توان از هنر خوشنویسی بهره گرفت.

وی ادامه داد: امام خمینی (ره) در منشور هنر متعهد به ما آموختند، این هنر متعلق به بشریت و برای همه جهان است، بنابراین شایسته است به گونه ای فکر کنیم وبیاندیشیم تا بتوانیم مرزهای هویتی اسلام و فرهنگ غنی اسلام را به زبان هنر بویژه در بین دانش آموزان گسترش دهیم.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش البرزاضافه کرد: کارشناسان و صاحب‌نظران معتقدند که خط تحریر به صورت روزمره کاربرد دارد و باید مهارت زیبانویسی از دوران‌کودکی به افراد آموزش داده‌ شود.

وی افزود: مهارت یادگیری و درست‌نوشتن جزو مهارت‌های مادر و پایه هستند که نیاز است در این زمینه دوره‌های آموزشی حتی برای معلمان برگزار شود.

فتح اللهی تاکید کرد: برای تقویت زیبانویسی باید در دانش‌آموزان انگیزه ایجاد شود لذا معلم یا فرد آموزش دهنده باید در این زمینه از تخصص کافی بهره ببرد چراکه معلمان با خط خوش می‌توانند به عنوان الگو در دانش‌آموزان انگیزه زیادی ایجاد کنند.

مسئولیت این کارگاه توانمندسازی به معلمان و دانش آموزان را علی الزامی بر عهده دارد.

استان البرز ۵۱۷ هزار دانش آموز دارد.

برچسب‌ها مدارس البرز خوشنویسی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس البرز خوشنویسی مدارس البرز خوشنویسی هنر خوشنویسی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۶۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور

نادر کریمی‌بیرانوند ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران در سنندج اظهار داشت: در اجرای طرح «شهید محمودوند» که در راستای شناسایی دانش آموزان بازمانده از تحصیل  اجرا می شود، سال گذشته ۶۰ هزار تارک و بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش بازگشتند.

 مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان را یک عامل مهم در رشد ساحت اقتصادی و اشتغال عنوان کرد و گفت: تا وقتی که دانش‌آموزان مهارت ورود به بازار کار را کسب نکنند نمی‌توانند در این امر تاثیرگذار باشند.

وی با بیان اینکه مدارس شبانه‌روز اوقات فراغت خوبی برای دانش آموزان در خود دارد، بیان کرد: استان کردستان یک استان پیشرو در مهارت آموزی مدارس شبانه روز است و در همین راستا نمایشگاه طرح‌های خوداتکایی مدارس شبانه روز استان در محل نمایشگاه‌های دائمی از امروز برپا می‌شود.

کریمی بیرانوند از تصویب آیین‌نامه مهارت‌آموزی برای دانش‌آموزان متوسطه خبر داد و افزود: در ساختار آموزشی نیز تغییراتی داده شده و ساعات درسی مهارت آموزش داده خواهد شد.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: در این اقدام دانش‌آموزان دوره متوسطه دوم در طول سه سال تحصیلی خود ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی را در قالب درس‌های خود می‌گذرانند. 

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم